Ons Paradepaardje

 

Ons paradepaardje is een Amerikaanse International pompier van 1967 gebruikt als pompwagen bij de brandweer van Aalst. Door de jaren heen heeft dit voertuig al aan verscheidene meetings meegedaan in gans Europa.
Wij hebben dit voertuig aan een grondige opknapbeurt onderworpen, meer zelfs, enkele opmerkelijke aanpassingen zijn verricht waardoor deze laatste nog méér in het oog zal springen.

U kunt zich door ons laten vervoeren in een schitterende oude brandweerwagen in compleet originele staat. Binnenin is de wagen volledig omgetoverd tot een warme en gezellige cabine waar plaats is voor 28 personen.
Het is een uiterst exclusieve wagen met een rijkelijke uitrusting die tot in de details kwaliteit van het hoogste niveau aanbiedt. Wie in deze wagen onderweg is, geniet van een onbeperkte bewegingsvrijheid en vele bewonderde blikken van mensen.

De moderne consument wil van alles meer: meer kwaliteit, meer technologie, meer stijl. Deze International biedt mee. Wij stellen hem aan u voor, vergezeld van 2 andere zeldzaamheden.

 

Deze Amerikaanse brandweerwagen staat ter beschikking voor alle bruidsparen die net iets méér van hun huwelijksfeest willen maken.
Feestelijk, samen met de genodigden naar het stadhuis of kerk.
Meer sfeer en gezelligheid gegarandeerd, zelfs minireceptie aan boord is mogelijk.

Een uitstekende geluidsinstallatie met radio CD en microfoon laat u toe gepaste melodieën te spelen en de sfeer te optimaliseren.

 

 

 

 

Koelvak, televisieontvanger, open air, glazen vloer.

Alles is in de wagen aanwezig om van het rijden een bijzondere en verfijnde ervaring te maken.

       OPEN AIR       

       

Een intelligente bruikbaarheid verenigd met een fascinerend design, een vooruitstrevende technologie en een hoogstaande uitrusting. Het limousinekarakter is manifest aanwezig in deze wagen.

Tijdens de rit kan u ook gebruik maken om een kleine receptie te houden. Hiervoor stellen wij onze sta tafels met feestdoek ter beschikking, al dan niet vergezeld met de nodige drankjes, die we steeds in onze wagen op voorraad hebben. Indien u een specifieke wens heeft naar drankjes toe, dan kan u dit bij de reservatie meedelen en wordt daarvoor gezorgd.

 

   

 

 

 

 

Extra Optie:

Brandweerladder